Vizitë pune në Komunën e Petrovecit

Drejtori i Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, Ferdi Shabani sëbashku me inspektorin Rahim Musliu dhe përgjegjësja e kabinetit të drejtorit Selma Helshani,  realizuan takim pune në Komunën e Petrovecit.

Në selinë e Komunës së Petrovecit ku u priten nga Kryetari i Komunës së Petrovecit zotëri Borce Mitevski, zëvendës kryetari zotëri Elmi Kerimi dhe sekretari i komunës zotëri  Zoran Velkovski.

Në takim u diskutua rreth bashkëpunimit të mëtutjeshëm të Komunës së Petrovecit dhe Inspektoratit Shtetëror për Vetqeverisje Lokale.