Kategori Fillimi

Drejtori i ISHVL-së me urim për ndërimin e fundvitit

Drejtori i Inspektoratit Shtetëror për Vetqeverisje Lokale, Ferdi Shabani iu dërgon një mesazh urimi të gjithë punonjësve të Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale me rastin e ndërrimit të vitit. Ai u ka shprehur mirënjohjen për angazhimin dhe rezultatet e arritura…

Takim pune me drejtorin e NDI-së

Drejtori i ISHVL-së z. Ferdi Shabani sëbashku me Inspektorin e lartë Rahim Musliu si dhe Selma Helshani shefe e kabinetit,  realizuan takim pune me drejtorin e NDI-së  zoteri  Robert Scott Heaslet si dhe përfaqsuesin e NDI -së, z. Ivan Stefanovski.…

Drejtori i ISHVL, Ferdi Shabani uron festën e 28 nëntorit

Drejtori i Inspektoratit Shtetërorë për Vetëqeverisje Lokale, Ferdi Shabani uron të gjithë shqiptarët me rastin e 111 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Në emrin tim personal dhe të kolegëve të Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale dërgoj urime të sinqerta ndaj…

Programë e organizuar nga OSBE rreth avancimit të ISHVL

Inspektorati Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale në bashkëpunim me përfaqesuesit e OSBE-së, përfaqsuesin e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale si dhe përfaqësues të komunave u mbajt puntori pune ku si temë kryesore u diskutua “Avancimi i rolit të Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje…