Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа г.Ферди Шабани придружуван и од двајца инспектори, оствари работна средба со градоначалникот на општина Студеничани г.Азем Садику

На ден 08.05.2023 година Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа г.Ферди Шабани придружуван…

Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа, Африм Ќоку, оствари работна средба со вицепремиерката задолжена за политики за добро владеење, Славица Герковска

Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа, Африм Ќоку, оствари работна средба…