Директорот на Државниот Инспекторат за Локална Самоуправа, Ферди Шабани, оствари работна средба со претставникот на ОБСЕ,одговорен за локална самоуправа и децентрализација, г-дин Душко Тодороски

Денеска во кабинетот на директорот г-дин Ферди Шабани на државниот инспекторат за…

Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа г.Ферди Шабани придружуван и од двајца инспектори, оствари работна средба со градоначалникот на општина Студеничани г.Азем Садику

На ден 08.05.2023 година Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа г.Ферди Шабани придружуван…