Drejtori i ISHVL-së me urim për ndërimin e fundvitit

Drejtori i Inspektoratit Shtetëror për Vetqeverisje Lokale, Ferdi Shabani iu dërgon një mesazh urimi të gjithë punonjësve të Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale me rastin e ndërrimit të vitit.

Ai u ka shprehur mirënjohjen për angazhimin dhe rezultatet e arritura gjatë vitit 2023 dhe gjithashtu i ka siguruar ata se do të kenë mbështetjen e tij absolute për rezultate më të mira gjatë vitit të ri 2024. Gjithashtu uroi një vit të mrekullueshëm për të gjithë.