Takim zyrtar me zëvëndës drejtorin e NP Pyjet Nacionale, Safet Miftari

Drejtori i Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, zotëri Ferdi Shabani realizoi takim zyrtar me zëvëndës drejtorin e NP Pyjet Nacionale, zotëri Safet Miftari.

Në takim u bisedua rreth qështjes dhe mënyrës së funksionimit të këtyre dy organeve si dhe shqyrtimi i mundësive të bashkëpunimit në të ardhmën.