Takim pune në MSHIA me ekspertin Juris Stinka

Drejtori i Inspektoratit Shtetëtror për Vetëqeverisje Lokale, zotëri Ferdi Shabani mbajti takim me ekspertin i cili është i angazhuar nga ana e Unionit Evropian, zotëri Juris Stinka.

Në takim u bisedua për reformat në administratën publike si dhe ardhmëria e Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale.