Drejtori I ISHVL priti në takim sekretarin shtetëror të Ministrisë për Vetëqeverisje Lokale

Drejtori I Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, Ferdi Shabani sëbashku me dy inspektorët Memetaki Rexhepi dhe Ilina Trajanovska pritën në takim Sekretarin Shtetëror të Ministrisë për Vetëqeverijse Lokale, Kiril Partallov.

Në këtë takim u bisedua rreth problemeve me të cilat po përballen komunat, si dhe vlen të theksohet se Kiril Partalov para kësaj pozite  ishte sekretar I Komunës së Strumicës.