Drejtori i ISHVL, Ferdi Shabani takim pune me Drejtorin e Inspektoratit Shtetëror të Arsimit, Halit Ferati

Sot realizuam një takim pune me Drejtorin e Inspektoratit Shtetëror për Arsim, Halit Ferati, gjatë të cilit bashkëbiseduam rreth qështjeve që na tangojn në të dy institucionet që udhëheqim.

U dakorduam për bashkëpunim të mëtutjeshëm, si dhe çdo herë të gatshëm për ndërveprim funksional mes dy institucioneve tona.