Drejtori i ISHVL, Ferdi Shabani mori pjesë në festën e 40 vjetorit të ekzistencës së NDI-së

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë, NDI Maqedonia e Veriut festoi 40 vjetorin e Institutit dhe organizoi një diskutim për demokracinë.I ftuar në këtë fest ishte dhe drejtori i Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, Ferdi Shabani.