Kategori Fillimi

Njoftim

Të nderuar, Ju njoftojmë se Inspektorati Shtetëror për Vetëqeverisjen Lokale nga 04.06.2020 gjendet në një adresë të re Blvd. Mitropoliti Teodosij Gologanov nr. 49 hyrja 001, kati i parë, nr. 000 Shkup. Telefoni i kontaktit: 02 / 3256-762 Adresa e…

DILS në takim me ISIE

Përfaqësuesit e Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, të udhëhequr nga Drejtori Sead Sadikoski zhvilluan takim pune me përfaqësuesit e Instituti për Kërkime Strategjike dhe Edukim, prof. Dr. Ivana маumanova Spasovska dhe prof. Dr.Darko Spasevski. Drejtori Sadikoski i njoftoi pjesëmarrësit me…