Muaj Maj 2023

Drejtori i Inspektoratit shtetërorë për vetëqeverisje lokale z.Ferdi Shabani i shoqëruar edhe nga dy inspektorë, realizoi takim zyrtarë me kryetarin e Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku.

Me datë 08.05.2023 Drejtori i Inspektoratit shtetërorë për vetëqeverisje lokale z.Ferdi Shabani i shoqëruar edhe nga dy inspektorë, realizoi takim zyrtarë me kryetarin e Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku. Në takim mes tjerash u bisedua për përvojat e deritanishme si dhe…