Делегацијата на ДИЛС на чело со директорот Сеад Садикоски беше поканета во просториите на Владата на Унско-Сански Кантон, на средба со министерот за внатрешни работи Нермин Кљаиќ и со советникот на премиерот на истиот кантон Мирсад Топчагиќ

На 17.09.2019 година, делегацијата на ДИЛС на чело со директорот Сеад Садикоски…

Работна Средба

Директорот на државниот инспекторат за локална самоуправа, Сеад Садикоски оствари работна средба…