Muaj Nëntor 2023

Drejtori i ISHVL, Ferdi Shabani uron festën e 28 nëntorit

Drejtori i Inspektoratit Shtetërorë për Vetëqeverisje Lokale, Ferdi Shabani uron të gjithë shqiptarët me rastin e 111 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Në emrin tim personal dhe të kolegëve të Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale dërgoj urime të sinqerta ndaj…

Programë e organizuar nga OSBE rreth avancimit të ISHVL

Inspektorati Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale në bashkëpunim me përfaqesuesit e OSBE-së, përfaqsuesin e Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale si dhe përfaqësues të komunave u mbajt puntori pune ku si temë kryesore u diskutua “Avancimi i rolit të Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje…