Работен состанок помеѓу директорот Ќоку на ДИЛС со Министерот Милевски на МЛС

Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа, Африм Ќоку заедно со инспекторите на ДИЛС беа на работна посета во Министерството за локална самоуправа каде остварија средба со Министерот Горан Милевски.