Официјална средба со заменик директорот на ЈП Национални Шуми, Сафет Мифтари

Директорот на Државниот Инспекторат за Локална Самоуправа г-дин Ферди Шабани оствари официјална средба со заменик директорот на ЈП Национални Шуми г-дин Сафет Мифтари. На средбата се разговараше за прашањето и начинот на функционирање на овие двата органи, како и за разгледување на можностите за соработка во иднина.