Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека Државниот инспекторат за локална самоуправа од 04.06.2020 година, се наоѓа на нова адреса:

Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 49
влез 001, кат приземје, бр. 000
1000 Скопје, 

Телефон за контакт: 02/3256-762

Е-mail адреса: info@dils.gov.mk