Државниот инспекторат за локална самоуправа официјално се пресели во државни простории

Ве известуваме дека Државниот инспекторат за локална самоуправа од 01.12.2021 година се наоѓа на нова адреса:

Бул.”Гоце Делчев” бр.18, (Зграда на Македонска радио телевизија кат 12), 1000 Скопје

Просториите се доделени со Одлука од страна на Владата на Република Северна Македонија и со оваа одлука исто така се подобрени условите за  работа на сите вработени во државната институција.

 

Телефон за контакт: 02/3256-762
Е-mail адреса: info@dils.gov.mk