Директорот на Државниот Инспекторат за Локална Самоуправа, Ферди Шабани, оствари работна средба со претставникот на ОБСЕ,одговорен за локална самоуправа и децентрализација, г-дин Душко Тодороски

Денеска во кабинетот на директорот г-дин Ферди Шабани на државниот инспекторат за локална самоуправа со соработниците беше организирана работна средба со претставникот на ОБСЕ, одговорен за локална самоуправа и децентрализација, г-дин Душко Тодороски.
На средбата се разговараше за активностите што ќе следат за реализација на соработката на ОБСЕ со Министерството за локална самоуправа и Државниот инспекторат за локална самоуправа
На средбата се разговараше и за конкретни идни активности.