Директорот на Државниот Инспекторат за Локална самоуправа се сретна со Градоначалникот на Општина Гостивар, Арбен Таравари

Денес во својство на директор на Државниот инспекторат за локална самоуправа придружуван и од двајца соработници инспекторите Муслиу и Трајаноска, остварив работна средба со градоначалникот на општина Гостиврар г.Арбен Таравари.

Посебно задоволство да го сретнам градоначалникот Таравари од кого се запознав околу работите и активностите кои се одвиваат во територијата на општина Гостивар со посебен осврт на законитоста на актите на општината кои се под надзор на Инспекторатот.