Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа г.Ферди Шабани придружуван и од двајца инспектори, оствари работна средба со градоначалникот на општина Студеничани г.Азем Садику

На ден 08.05.2023 година Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа г.Ферди Шабани придружуван и од двајца инспектори, оствари работна средба со градоначалникот на општина Студеничани г.Азем Садику.

На средбата меѓудругото се разговараше за досегашните искуства како и за потребата од продлабочување на соравотката меѓу двете институции.