Директорот на ДИЛС, Шабани на средба со претставниците на НДИ

Директорот на Државниот Инспекторат за Локална Самоуправа, г-дин Ферди Шабани, оствари работна средба со претставниците на Националниот демократски институт за меѓународни работи (НДИ) во Македонија.

Тема на средбата беа понатамошната соработка и заедничките активности на локално ниво помеѓу НДИ и ДИЛС.