Директорот на ДИЛС, Ферди Шабани оствари средба со директорот на НДИ,Роберт Скот Хајзлет

Директорот на Државниот Инспекторат за Локална Самоуправа, г-дин Ферди Шабани, оствари работна средба со директорот на Националниот демократски институт за меѓународни работи (НДИ) во Македонија, г-дин Роберт Скот Хајзлет.
Тема на средбата беа понатамошната соработка и заедничките активности на локално ниво помеѓу НДИ и ДИЛС.