Директорот на ДИЛС, Ферди Шабани на работна средба со Директорот на Државниот Просветен Инспекторат, Халит Ферати

Денеска остваривме работна средба со Директорот на Државен Просветен Инспекторат , Халит Ферати, при што разговаравме за прашањата што не засегаат во двете институции што ги водиме.

Се договоривме за понатамошна соработка, како и секогаш подготвени за функционална интеракција меѓу нашите две институции.