Директорот на ДИЛС го пречека на средба Државниот Секретар на МЛС

Директорот на Државниот Инспекторат за Локална Самоуправа, г-дин Ферди Шабани заедно со двајцата инспектори Меметаки Реџепи и Илина Трајановска го пречекаа на средба Државниот Секретар на Министерството за Локална Самоуправа Кирил Парталов.

На оваа средба се разговараше за проблемите со кои се соочуваат општините, а вреди да спомнеме дека Кирил Парталов пред оваа функција беше Секретар на Општина Струмица.