Месец м.г

Државниот инспекторат за локална самоуправа, потпиша договор за соработка со Инспекцискиот совет, како дел од проектот „Развој на е-инспектор“

Државниот инспекторат за локална самоуправа, претставуван од директорот Африм Ќоку, потпиша договор за соработка со Инспекцискиот совет, како дел од проектот „Развој на е-инспектор“ кој има за цел електронската поддршка на инспекциските служби во Република Северна Македонија, каде што ќе…