Month м.г

Делегација на ДИЛС на чело со директорот Сенад Амети на службена посета во Р. Албанија

Директорот на Државниот инспекторат за локална самоуправа присуствуваше на неколку дневна службена посета во Тирана каде што оствари неколку средби со одредени институции од локалната самоуправа на Република Албанија, и тоа:– средба со заменик министерката за внатрешни работи на Република…