Вонреден инспекциски надзор во Општина Дојран

На ден 20.08.2020 година, Директорот Сеад Садикоски присуствуваше на вршење вонреден инспекциски надзор во општина Дојран, по добиена претставка за увид во документацијата на општината за поставување урбана опрема од страна на физички и правни лица.

Директорот Садикоски оствари непосредни средби со граѓани и разговараше за проблемите со кои истите се соочуваат како и незадоволството од работењето на општината.